• Gino Harteel

1 Maand gezond(er) leven.

Een maand geleden, op 1 mei 2019 ben ik begonnen met gezonder en bewuster te leven, pas een paar dagen terug in België en de rest van de voorbije maand op vakantie geweest bij de schoon familie op de Filipijnen.


Op de Filipijnen ben ik ook naar een Herbalife Nutrition Club geweest en heb er een Wellness Evaluation laten uitvoeren, mijn metabolische leeftijd was 40 jaar en ik ben nu 55 jaar, dat was heel positief nieuws maar mijn visceraal vetgehalte was 15 en een gezonde viscerale vetwaarde ligt tussen 1 en 12.


Visceraal vet is het vet dat zich rond de organen ontwikkeld, ook wel buikvet genaamd en deze waarde is duidelijk veel te hoog en moet dringend naar beneden, op de Filipijnen noemde de dame die mijn Wellness Evaluation opmaakte dat ik een "Walking Time Bomb" was.


Ik mag geen gewichtsresultaten online publiceren omdat dit voor iedere persoon anders is.

De voorbije maand heb ik 20 maal een shake klaargemaakt als maaltijdvervanger, op de Filipijnen met verschillende soorten sojamelk, mijn favoriet was met Banana Soy Milk.


Mijn gewicht is naar beneden en mijn buikomtrek is verminderd.


Mijn buikomtrek is duidelijk verminderd, misschien kan ik terug in sommige van mijn vroegere broeken.

Nu de eerste paar dagen in België maak ik mijn shake klaar met koemelk maar dat is niet echt mijn smaak en na 2 uur heb ik terug honger, ik zal in de komende week navraag doen bij mijn sponsor en vragen wat ik verkeerd doe.


Formule 1 Voedingsshake + 300 ml. Koemelk + Shaker + Maatlepel.

Normaal zijn er 21 porties in een Formule 1 bus maar ik heb nog 1/3 over, ik gebruik telkens een plastieken maatbeker van 28 cc., misschien moet ik dagelijks iets meer shake poeder nemen.


Na 20 porties heb ik nog 1/3 over, normaal kan ik 21 porties nemen met 1 Formule 1 bus.

Voor optimale resultaten heb ik 3 zaken nodig :


# 1 Aloë drank

# 2 Thermo vetverbrander ( thee )

# 3 Formule 1 shake


Ik zal in de komende week mijn eerste bestelling plaatsen en deze producten bestellen.


Wat me wel verbaasde op de Filipijnen was het feit dat heel veel mensen daar de firma Herbalife kenden en er allemaal heel positief over waren zowel over de producten als over de firma.

 © 2019 - 2020 by www.ginosvacationhome.info

Online since March 14, 2019

  • Gino's Vacation Home in Orlando, Flo