• Gino Harteel

De derde dag van mijn gezond leven.

De eerste 2 dagen een shake gemaakt met 300 ml. gewone sojamelk, dat gaf ik telkens een 8/10 score voor smaak.


Vandaag wil ik eens proberen met 300 ml. banaan sojamelk.


Formule 1 Voedingsshake + 300 ml. Banaan sojamelk + Shaker + Maatlepel.

Ik begin de routine te kennen, eerst melk in de shaker, daarna één volle maat van de shake erbij, shaker dicht doen en heel goed schudden en dit is het resultaat ...


De shake is klaar, ik vraag me af hoe lekker deze shake zal zijn.

Mmmmhhhh, dat is lekker zeg ! Dat geef is een dikke 9/10 voor smaak, ik begin echt deze shakes te appreciëren als maaltijdvervanger voor mijn vroegere ontbijt, meestal bestaande uit 3 eieren met een kop koffie.


Nu drink ik nog 1 kop koffie per dag maar geraak nog niet aan mijn 2 liter water inname per dag, meestal zo rond de 1,5 liter, ik zal binnenkort Herbal Aloë Vera bestellen om wat smaak te geven aan het smaakloze plat water.


Ik wil nog niet op de weegschaal gaan staan maar zal dit pas terug doen op het einde van de maand, hopelijk ben ik dan aangenaam verrast.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

 © 2019 - 2020 by www.ginosvacationhome.info

Online since March 14, 2019

  • Gino's Vacation Home in Orlando, Flo