• Gino Harteel

Hoe En Waarom Ik Begon Als Onafhankelijk Herbalife Distributeur ?

Updated: May 1, 2019


Kort samengevat : De juiste producten en opportuniteit op het juiste tijdstip!


In 1997, 22 jaar geleden leerde ik Raf kennen via een multilevel organisatie die vanuit de V.S.A. in België websites verkocht, dit was toen helemaal in de begin periode van het internet waarin men moest uitleggen aan bedrijven waarom een website voor hen interessant kon zijn, die multilevel organisatie heeft maar 2 jaar in België bestaan.


Raf bij enthousiaste Herbalife gebruikers en distributeurs in Manila, Filipijnen.

Daarna zagen we elkaar regelmatig op info sessies en hielden we contact via sociale media, een 5 à 10 jaar terug hadden we een uitvoerig gesprek over Herbalife, Raf had me toen de producten en de opportuniteit volledig uitgelegd maar toen bedankte ik Raf om 2 redenen, ten eerste had ik toen nog geen gewichtsproblemen [ niet interessant als klant ] en ten tweede had ik het zo druk met mijn zaak dat ik onmogelijk tijd kon vrijmaken om de Herbalife opportuniteit te promoten en klanten en distributeurs te begeleiden [ niet interessant als distributeur ].


Raf bij Herbalife Makati op de Filipijnen.

Twee maand geleden contacteerde Raf me vanuit de Filipijnen en vertelde me dat hij net een 6-daagse training gevolgd had samen met Herbalife distributeurs die van plan zijn om een Nutrition Club [ afgekort NC ] te starten en dat dit een echte succesformule is in Manila en dat hij me spoedig wou spreken hierover van zodra hij terug was in België.


Raf is toen langs gekomen en heeft heel veel info over de firma, de producten en de opportuniteit gegeven en vooral ook over de NC's gepraat, lees meer over NC's in aparte rubriek. Deze formule is zeer succesvol in warme landen, oorspronkelijk begonnen in Mexico, gewoon mensen op straat die een Herbalife shake konden proeven en leren waarderen. Heb je familie of vrienden in een warm land, lees dan zeker de info over NC's en neem zeker contact op als je meer info hierover wenst.


Dit ben ik vandaag met duidelijk overgewicht.

Toen Raf alles over Herbalife verteld had, heb ik besloten om me onmiddellijk online in te schrijven en bij inschrijving het "starterspakket" te bestellen.


Herbalife starterspakket in België kost iets meer dan 50 €.

Het starterspakket omvat een mooie Herbalife tas met daarin een Formule 1 Voedingsshake + shaker + maatlepel en heel veel informatie over Herbalife en de producten.


Nu ben ik op vakantie bij mijn schoonfamilie in Cebu op de Filipijnen.


Mijn schoonmoeder is net 85 jaar geworden.

In de voorbije dagen heb ik al de geschreven informatie over Herbalife gelezen en bestudeerd en morgen 1 mei, 2019 zal ik starten met mijn eerste Herbalife shake ter vervanging van mijn gewone ontbijt bestaande uit 3 eieren.

11 views0 comments

Recent Posts

See All

 © 2019 - 2020 by www.ginosvacationhome.info

Online since March 14, 2019

  • Gino's Vacation Home in Orlando, Flo