• Gino Harteel

Mijn zesde dag gezonder leven en ik voel me al veel beter.

Het valt me nu wel op dat ik meer energie heb dan vroeger, mijn buik voelt niet meer zo gespannen en opgezwollen.


Nu begin ik pas echt goed te beseffen dat al die suikerdranken en suikermaaltijden wel heel lekker zijn maar helemaal niet goed voor ons lichaam, dat ik dit pas besef op een leeftijd van 55 jaar is wel een beetje laat, maar, zoals men zegt "Beter laat dan nooit".


Gisteren ben ik naar de Filipijnse supermarkt geweest om nog wat sojamelk te kopen.


Vitamilk Energy en Vitamilk Regular 300 ml., prijzen in Filipijnse Pesos.

En deze stonden ook in de rekken ...


Vitamilk Choco Shake en Vitamilk Double Choco Shake 300 ml., prijzen in Filipijnse Pesos.

Mijn favoriet met banaan soja melk stond er niet bij in deze supermarkt, de Double Choco heb ik niet gekocht.


Vandaag gaan we de Choco Shake uitproberen.


Formule 1 Voedingsshake + 300 ml. Choco shake sojamelk + Shaker + Maatlepel.

Sojamelk en Formule 1 Voedingsshake in de shaker.


En nu goed dichtdoen en schudden maar.

En dit is het resultaat ...


Ontbijt is klaar.

En nu opdrinken en de smaak beoordelen.


Het is terug heel warm op de Filipijnen met een temperatuur van 33°C.

En dan de score voor de smaak van deze shake, een dikke 8/10, iets lekkerder dan de Energy Shake van gisteren maar toch minder lekker dan de shake met banaan sojamelk.


Alle verwijzingen naar gewichtsmanagement hebben betrekking op het gewichtsmanagementprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variëren.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

 © 2019 - 2020 by www.ginosvacationhome.info

Online since March 14, 2019

  • Gino's Vacation Home in Orlando, Flo