• Gino Harteel

Shake ontbijt # 7

Vandaag is 18 mei, 18 dagen terug ben ik begonnen met gezonder te leven en met


1) Iedere morgen een maaltijdvervangende shake te drinken.

2) In het algemeen ongezonde voeding te vermijden.

3) Snoepen met 95% te reduceren.

4) Proberen minstens 2 liter water per dag te drinken.

5) Proberen minstens 8 uur per nacht te slapen.


Vanaf 7 mei tot en met gisteren 17 mei was ik te gast bij mijn schoonfamilie op het eiland Camotes, één van de meer dan 7000 eilanden van de Filipijnen.


Mijn vrouw Eva en ik op het mooie eiland Camotes met witte stranden en helder blauw zeewater.

Heel mooi eiland maar vanwege het droge seizoen nu heb ik 10 dagen lang zonder stromend water moeten doorbrengen, een emmer water per dag per persoon om te wassen, tanden te poetsen en de wc door te spoelen, nu besef ik pas echt goed in wat voor een luxe we leven met altijd stromend water beschikbaar te hebben.


Vanwege het weinig beschikbaar water had ik besloten mijn dieet te onderbreken, ik bedoel dat ik 10 dagen lang geen maaltijdvervangende shake heb gedronken om de éénvoudige reden dat er te weinig water was om mijn shaker + maatlepel iedere dag proper te kunnen afwassen en spoelen.


Na 10 dagen zonder maaltijdvervangende shake maar wel de punten 2 tot en met 5 goed opgevolgd te hebben was ik deze morgen echt benieuwd naar mijn gewicht.


Ik mag geen gewichtsresultaten online publiceren omdat dit voor iedere persoon anders is.

Het goede nieuws was dat ik niet bijgekomen was, het slechte nieuws was dat ik ook niet afgevallen ben gedurende deze 10 dagen zonder shake. Ik had in mijn binnenste stilletjes gehoopt dat ik toch iets zou afgevallen zijn door mijn gezondere levensstijl maar was toch ook blij dat ik niet terug bijgekomen was.


Dus, onmiddellijk terug beginnen met mijn dagelijkse maaltijdvervangende shake als ontbijt.


Formule 1 Voedingsshake + 300 ml. Energy sojamelk + Shaker + Maatlepel.

Sojamelk + een 28 cc maatlepel shakepoeder in de shaker en goed schudden en dit is het resultaat.


Formule 1 Voedingsshake gemengd met 300 ml. Energy sojamelk.

En nu proeven en opdrinken. Mijn laatste shake op 5 mei was identiek dezelfde, dus wist op voorhand al hoe deze zou smaken.


Mmmmhhhh, heel lekker.

Zo, dat was mijn maaltijdvervangende shake voor vandaag, heel simpel en snel klaar gemaakt en lekker om op te drinken en bevat alle ingrediënten van een gezonde maaltijd zonder de extra calorieën. Wat moet een mens nog meer hebben ?


Zo, alles mooi afgewassen en klaar voor mijn volgend ontbijt.

Alle verwijzingen naar gewichtsmanagement hebben betrekking op het gewichtsmanagementprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variëren.

3 views0 comments

 © 2019 - 2020 by www.ginosvacationhome.info

Online since March 14, 2019

  • Gino's Vacation Home in Orlando, Flo